Uzsāk sadarbību ar tiešsaistes rēķinu apkalpošanas un saziņas platformu

Lai padarītu klientu ikdienu ērtāku, izmantojot jaunākās inovācijas norēķinu sistēmā, SIA “Saulkrastu komunālserviss” uzsāk sadarbību ar tiešsaistes rēķinu apkalpošanas un saziņas platformu Bill.me.
Bill.me platforma ir viens no efektīvākajiem un drošākajiem instrumentiem, kas ar mūsdienīgas vietnes palīdzību nodrošina ātru un ērtu informācijas apmaiņu starp klientu un uzņēmumu. Izmantojot šo vietni, būs pieejamas tādas iespējas un priekšrocības kā rēķinu saņemšana un pārskatīšana, rēķinu apmaksa ar vienu klikšķi, automātiska rēķinu apmaksa, kā arī ātra skaitītāju rādījumu nodošana, uzņēmuma jaunumu ātrāka saņemšana.
Jāatzīmē, ka visi šie iepriekš minētie pakalpojumi ir bez maksas, bet komisijas maksa divu procentu apmērā tiks piemērota, ja klienti rēķinu apmaksu veiks pašā Bill.me platformā. Tajā pašā laikā tiks saglabātas iespējas veikt maksājumus par saņemtajiem pakalpojumiem iepriekšējā kārtībā – ar pārskaitījumiem no savas internetbankas vai uz vietas kāda no komercbankām.
Klienti lietotāja profila reģistrācijas saiti saņems savā e-pastā, pēc saites saņemšanas, aicinām reģistrēties Bill.me, jo turpmāk rēķins elektroniski būs pieejams tikai Bill.me platformā.
Rūpējoties par Jūsu datu drošību, vēlamies informēt, ka rēķinu apkalpošanas platforma Bill.me pilnībā atbilst Eiropas Savienības Vispārīgas datu aizsardzības regulai un visaugstākajiem maksājumu drošības standartiem, ko apliecina starptautiskais PCI DSS Level1 sertifikāts un aizsardzības sistēmas SSL, 3D Secure.

Scroll to top